HOME RECENZIE NOVINKY

štvrtok 16. augusta 2012

Recenzia- Sherrilyn Kenyon- Nočné slasti

Názov: Nočné Slasti
Autor: Sherrilyn Kenyon
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2007
Jazyk: slovenský

O knihe: 
Amandin nudný život sa rozplynie, ked sa rozíde so svojím snúbencom. Nešťastnou náhodou sa ponára do svete démonov a upírov. Upadne do bezvedomia a ked sa preberie uvidí, že je pripútaná k tajomnému mužovi, ktorý ju nesmierne priťahuje.

Dej v skratke: 
Kyrian Trácky sa narodil veľmi bohatý . Jeho silné vlastnosti boli odvaha, smelom. Bol ideálom každej ženy. Chceli ho mať pre seba, ich snov bolo, že skrotia pyšného princa. No po krutej zrade, ktorú urobil sa ocitol v ríši temnôt. Teraz je z neho nočný tieň a jeho jediné poslanie je ochraňovať smrteľníkov. Amanda pochádza zo šialenej rodiny a tvári sa, že je normálna. No nie je. Ocitne sa pripútaná ku Kyrianovi, ktorý jej tvrdí, že je nesmrteľný  Vzájomná príťažlivosť medzi nimi je cítiť na každej strane v knihe.

Čo o knihe hovorím ja?: 
Pokiaľ máte radi hrdinov, ktorý sú tajomne zlý, príťažlivý a v podstate sú protiklady Edwarda Cullena tak si knihu zamilujete ako ja. V podstate túto knihu milujem hlavne kvôli Kyrianovi. Táto kniha má úplne pohltila. Je úžasná kombinácia toho čo v dnešnom knižnom svete prevláda. Upírov a sexu. Odporúčam prečítať :)

Hodnotenie: 5/5

1 komentár:

  1. Tiež som dala 5/5. Táto séria ma neskutočne chytila. Už sa chystám na 10. diel. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť